Rouwbloemen

Iedereen krijgt in het leven te maken met afscheidnemen van dierbaren. Juist in deze situatie is het belangrijk om uw emoties zo persoonlijk mogelijk te vertalen naar bloemen. Ik bespreek dan ook uitgebreid wat de mogelijkheden zijn en pas het stuk aan op uw eigen wensen en dat van de overledene.

 

Online rouwbloemen bestellen

Ik begrijp dat de dagen na een overlijden erg hectisch en druk zijn. Daarom kunt u ook online uw rouwstuk bestellen. Onderaan deze pagina ziet u verschillende mogelijkheden. Deze rouwstukken zijn in verschillende vormen leverbaar. Ik bezorg in en rond: Haarlem, Leiden, Haarlemmermeer en de Bollenstreek. Hier vindt u een compleet overzicht. Staat uw arrangement er niet bij? Stuur mij dan een e-mail met foto van het rouwarrangement inclusief omschrijving en wensen. Of geef uw voorkeuren door.

 

Aankleden van afscheidsruimte

Het is mogelijk om door mij de afscheidsruimte aan te laten kleden met bloemen. Dit kan bijvoorbeeld in dezelfde stijl als het (hoofd) rouwstuk.

 

Combinaties

Als u het prettig vindt, kunt u ook de verschillende mogelijkheden die ik bied met elkaar combineren. Voorbeeld: u kiest voor 1 groot rouwstuk in combinatie met aankleding van de afscheidsruimte. En/of juist in combinatie met de verzorging van het graf van uw dierbare. 

 

Bestellen

Ik doe mijn uiterste best om het rouwstuk aan uw wensen te laten voldoen. Maar het kan voorkomen dat het toch afwijkt. Dit kan bijvoorbeeld door het dagelijkse aanbod en het seizoen. Ik raad u aan om uw rouwstuk minimaal 48 uur van te voren te bestellen.

 

Contact

Neem vrijblijvend contact met mij op. Telefonisch op 06 577 855 50 van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot en met 17.00 uur. Of per e-mail: info@hetbloemenatelier.com 24/7. 

rouwstuk roos, het bloemenatelier

Roos

Gebruik van diverse rozensoorten, groot, klein en trosrozen. Gecombineerd met groen.

 

 

 

rouwstuk stronk, het bloemenatelier

Stronk

Grillige stronk(en), gecombineerd met  bloemen en groen.

 

 

 

rouwstuk natuur, het bloemenatelier

Natuur

Dit los gestoken arrangement staat centraal voor de natuur. Verschillende bloemen uit het seizoen worden gebruikt. Gecombineerd met groen.

 

 

Roos 'los'

Een losse roos die de genodigden op de kist kunnen leggen. Of die u als bedankje voor medeleven aan het einde van de dienst meegeeft.

 

rouwstuk bont, het bloemenatelier

Veld

Veel bloemen in veel verschillende kleuren. Luchtig gestoken.