Bollen en voorjaarsbloemen. De lente komt eraan!

De lente is weer lekker in aantocht. De dagen worden langer en het zonnetje laat zich steeds vaker zien. Als kers op de taart komen de 1ste voorjaarsbloemen in tuinen en parken alweer tevoorschijn. Met bollen en bloemen haal je die heerlijke lente ook naar binnen.

Bollen

Klassiekers als de narcis, hyacint of blauwe druif doen het binnen heel goed. Als je ze af en toe beloont met wat water, kunnen ze weken blijven bloeien. Zet ze wel op een lichte plek, zo voorkom je dat ze lange, slappe sprieten gaan vormen. 

Voorjaarsbloemen

Er zijn al voldoende prachtige voorjaarsbloeiers voor in de vaas verkrijgbaar. Natuurlijk zijn er volop tulpen en narcissen, maar vraag ook eens om anemonen, ranonkels of irissen. Soms worden er zelfs nu al pioenen aangeboden. Met deze vrolijke bloemen breng je de lente – in geur en kleur – in je huiskamer!

 

 

Geniet van bloemen

Simone

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0